Rörfokukselta urheilustadionille vesi- ja putkistotarvikkeet

Suunnitteletko uuden urheilustadionin rakentamista vai onko tavoitteenasi restauroida, jokin vanha stadion, urheilukenttä- tai halli? Oli kyseessä uuden rakentaminen tai vanhan kunnostaminen, niin usein projektiksi tulee myös vesi- ja putkistotarvikkeiden vaihtaminen uusiin. Urheiluhallin tai stadionin ollessa kyseessä erilaisia vesipisteitä on useita. LVI-tarvikkeista kun on kyse, niin kannattaa ja pitääkin mennä laatu edellä. Kun hankit kerralla parasta laatua olevat LVI-tarvikkeet, niin sinun ei tarvitse uusia niitä moniin vuosiin. Laatutarvikkeet kestävät jopa vuosikymmeniä. Kaikista halvinta tusinatavaraa ostamalla aiheutat vain todennäköisesti vesivahingon. Hyvin usein vesivahingot johtuvat heikkolaatuisista hanoista ja venttiileistä. Pahimmillaan vesivahingot tulevat sinulle hyvin kalliiksi.

Laadukkaat LVI-tarvikkeet stadionille voivat olla myös tyylikkäitä, ja vesi- ja putkistotarvikkeet kannattaakin valita myös tyylikkyys kriteerinä. Stadionilla wc-tilat, kylpytilat ja muut vesipisteet ovat ahkerasti käytössä. Mikäli stadionilla on ravintola, niin siellä keittiötiloihin tarvitaan useita vesipisteitä, kuten myös salinkin puolelle sekä luonnollisesti muutama wc-tila. Stadionilla vesitilat ovat suuressa käytössä aukioloaikoina. Tämän takia tärkein kriteeri onkin putkisto- ja vesitarvikkeiden kestävyys.

Rörfokukselta saat kaikki vesi- ja putkistotarvikkeet isommallekin työmaalle

Aikaisemmin varsinkin isoimmille työmaille haettiin pakettiautolla tarvittavat LVI-tarvikkeet läheisestä kivijalkamyymälästä. Nykyään ei tarvitse enää pakettiautolla kuljettaa tavaroita myymälästä työmaalle. Saat tilattua kaiken tarvittavan vesipisteiden rakentamiseen netistä. Tilaustuotteet toimitetaan haluamaasi osoitteeseen veloituksetta. Toimitukset ovat lisäksi nopeita.

Rörfokuksen verkkokauppa löytyy osoitteesta https://rorfokus.fi/. Rörfokuksen valikoimista löytyy yli 16 000 tuotetta. Voidaankin sanoa, että jos et löydä etsimääsi Rörfokukselta, niin sitä ei todennäköisesti tarvita. Tyypillisempien vesi- ja putkistotarvikkeiden lisäksi valikoimista löytyy myös uima- ja porealtaita ja muita erikoistuotteita.

Tuotteet nopeilla ja ilmaisilla toimituksilla haluamaasi osoitteeseen

Rörfokus on putkialan erikoisliike, eli mistään tusinaverkkokaupasta ei ole kysymys. Yritys on perustettu Ruotsissa Gävlessä vuonna 2009. Rörfokus tekee edelleen Tukholman alueella putkiasennuksia, kylpyhuoneremontteja ja kaikenlaisia LVI-palveluita. Kaikki verkkokaupassa olevat tuotteet ovat samaa tavaraa, joita asentajat käyttävät LVI-asennuksissa vaativille asiakkaille. Netissä toimivan verkkokaupan lisäksi Rörfokuksella on myös suuri kivijalkamyymälä Gävlessä.

Rörfokuksen vahva markkina-asema on levittäytynyt myös Suomen markkinoille. Verkkokaupassa saat suomenkielistä asiakaspalvelua niin puhelimitse kuin sähköisestikin. Toimitusajat ovat lyhyitä ja toimitukset ovat täysin kuluttomia. Suurempikin rahti siis kulkee kotiisi nopeasti. Pienemmät, alle 20 kg lähetykset toimitetaan haluamaasi pakettipisteeseen. Tuotteiden maksu tapahtuu laskulla, jonka välittäjänä toimii Klarna Checkout. Voit maksaa tuotteet yhdellä kertaa tai osamaksulla. Kaikilla Rörfokuksen myymillä tuotteilla on täysi palautus- ja vaihto-oikeus sekä tietenkin kattavat tuotetakuut.

Sisustusvinkkejä löydät netistä vesipisteiden laittamiseen. Vesipisteiden sisustamisessa ei kannata hätiköidä, vaan miettiä yhteensopiva kokonaisuus, joka viihdyttää stadionin kävijöitä ja henkilökuntaa. Laadukkaat ja tyylikkäät vesi- ja putkistotarvikkeet kertovat, että haluat panostaa ihmisten viihtyvyyteen. Nämä asiat kyllä muistetaan.