Urheiluhullun kotitapetti

Jos pidät urheilusta ja liikunnasta, kannattaa teemaa jatkaa myös kotona, sillä näin kotiin tulee mukavaa tunnelmaa, joka kertoo rakkaudestasi liikuntaa kohtaan. Tapetoi kotiisi vaikkapa näyttävä areena tai jokin muu kuva, joka muistuttaa sinua rakkaasta harrastuksestasi. Kerromme, mistä löydät urheiluhullulle sopivat tapetit edullisesti ja näppärästi suoraan netistä.

Mistä urheiluhullulle sopivat tapetit?

Halutessasi ostaa urheiluhullulle sopivat tapetit näppärästi netistä, surffaile suoraan https://www.kotitapetti.fi/-sivustolle. Löydät verkkokaupasta upean valikoiman erilaisia tapetteja, mutta yksi parhaista vaihtoehdoista urheiluhullulle ovat sivuston valokuvatapetit. Valokuvatapettien Urheilu-kategoriasta löydät useisiin lajeihin sopivia tapetteja. Tarjolla on jalkapallon, jääkiekon, nyrkkeilyn, tenniksen, golfin, karaten ja muun urheilun teemojen pohjalta valmistettuja upeita tapettivaihtoehtoja. Klikkaa suosikkilajisi kategoriaa ja aloita oman tapetin valinta.

Monet urheiluaiheisista valokuvatapeteista sopivat myös lastenhuoneeseen tai liikuntaa harrastavan nuoren huoneen seinälle. Löydät teemaan sopivia lastenhuoneen tapetteja toki myös perinteisten valmistapettien joukosta. Kuumailmapalloaihe on juuri nyt kovin trendikäs pikkulasten huoneiden teema ja Kotitapetilta löytyykin useita kuumailmapallolla lentämiseen liittyviä kauniita tapetteja. Kaikista pienimmille kodin asukkaille sopii esimerkiksi Little World – 561025 -kuumailmapallotapetti, joka maksaa tällä hetkellä Kotitapetilla hieman alle 47 euroa. Tapetti on Fiona tuotemerkin valmistama ja se kuuluu Little World -mallistoon. Kuvion kohdistamiseksi käytetään tasakohdistusta ja tapetin kuvioiden korkeus on 64 senttimetriä eli kuviot ovat melko näyttäviä. Tapetin leveys on 0,53 metriä ja pituus 10,05 metriä. Tapetti toimitetaan 4 – 7 arkipäivässä.

Ellet ole kovin kokenut tapetoija, kannattaa tutustua Kotitapetin hyödyllisiin tapetointiohjeisiin! Niissä kerrotaan vaihe vaiheelta tapetoinnista ja sen esivalmisteluista. Hyvät ohjeet auttavat varmistamaan, että huoneen asukas on erityisen tyytyväinen uuteen, kauniiseen seinäänsä!

Tapetoi urheilun huippuhetkesi kotisi seinälle

Yksi hyvä tapa tuoda esiin omaa urheiluharrastusta ja pitää mukavat urheiluun liittyvät muistot mahdollisimman lähellä, on tapetoida parhaat muistot oman kodin seinille. Valitse vaikkapa jokaisen kotisi huoneen seinälle yksi tehosteseinä, johon ikuistat jonkin urheiluun liittyvän elämäsi huippukohdan. Ehkäpä olet päässyt tapaamaan Lionel Messiä, mistä on todisteena upea otos tai ehkäpä olet itse voittanut merkittävissä urheilukilpailuissa? Selaa hetken urheilumuistojasi ja valitse niiden joukosta parhaat otokset ja tärkeimmät muistot ja mieti, miltä ne näyttäisivät kotisi seinillä.

Kun olet valinnut kuvat, klikkaa Kotitapetin sivustolle, jossa voit luoda omista kuvista upeat tapetit. Löydät sivulta selkeät ohjeet, jotka etenevät askel askeleelta ja opastavat, kuinka saat tulostettua unelmiesi urheilukuvan kotisi tapettiin. Ensin sinun tulee ladata valitsemasi kuva tiedostolle. Tämän jälkeen sinun tulee ilmoittaa valitsemasi tehosteseinän mitat. Muistathan lisätä seinämittojen leveyteen ja korkeuteen 3 – 5 senttimetriä leikkausvaraksi!

Koska Kotitapetin aloituskustannukset ovat kiinteät, laskuttaa verkkokauppa tapettitilauksista vähintään 3 neliömetrin koon mukaisesti, vaikka seinäsi olisikin tätä pienempi. Muista myös rajata kuvasi sivuston työkalun avulla siirtämällä kehystä haluttuun kohtaan. Kun napsautat kuvaasi, voit siirtää kehyksen, joka kuvaa seinän aluetta haluamaasi kuvan kohtaan. Usein kuvatapetti pääsee parhaiten oikeuksiinsa, kun sillä tapetoidaan vain yksi huoneen seinistä, niin sanotuksi tehosteseinäksi, ja maalataan huoneen muut seinät valokuvatapettiin sopivalla värillä.