Gatorade Center

Rakkaalla lapsella on monta nimeä; Gatorade Centeriä on kutsuttu alusta alkaen nimellä myös Turkuhalli, ja lisäksi se on kantanut muitakin sponsorinimiä: Typhoon, Elysée Arena ja HK Areena. Turun Artukaisissa sijaitseva monitoimihalli tunnetaan erityisesti TPS:n eli Turun Palloseuran jääkiekkojoukkueen kotihallina, mutta siellä on järjestetty myös lukuisia muita kulttuuri- ja urheilutapahtumia. Vain Helsingin Hartwall Arena on Gatorade Centeriä suurempi vertailtaessa monitoimihalleja, mutta jääkiekkohallina Gatorade on Suomen suurin. Jääkiekko-otteluissa halli vetää 11 820 katsojaa, ja yleisöennätys on 12 250 henkeä. Sen vieressä sijaitsee Turun messu- ja kongressikeskus.

Turkuhalli on tullut tunnetuksi jääkiekon MM-kisojen järjestämispaikkana, ja se alunperin rakennettiinkin vuoden 1991 maailmanmestaruuskisoja varten, mutta halli on saanut kunnian isännöidä MM-pelejä uudelleen vuosina 1997 sekä 2003. Ensimmäinen jääkiekon SM-liigaottelu pelattiin Typhoonissa, joka oli Turkuhallin silloinen sponsorointinimi, TPS:n ja SaiPan välillä marraskuussa 1990.

Typhoon nimen halli sai sponsorinsa Turun Työväen Säästöpankin. TYP:n, mukaan. Solmittuaan sponsrointisopimuksen mehumerkki Marlin kanssa sai halli nimen Elysée Arena vuosiksi 1994–2006. Vuodesta 2006 lähtien ei ollut voimassa sponsorointisopimusta kantavaa nimeä, joten hallia kutsuttiin vain nimellä Turkuhalli, kunnes vuonna 2010 elintarviketeollisuusyhtiö HKScan Oyj:n kanssa solmittu sopimus muutti hallin nimen HK Areenaksi. Nykyisen nimen, Gatorade Center, halli on saanut hiljattain vuonna 2016.

Gatorade Centerillä on järjestetty monien kansainvälisten artistien konsertteja, ja esiintyjiä ovat olleet mm. Bruce Springsteen, Enrique Iglesias, Eros Ramazotti, AC/DC, Bon Jovi, Bryan Adams ja Elton John.