Muita jalkapallostadioneita

Myyrmäen jalkapallostadion

Myyrmäen jalkapallostadionin pääkatsomo on valmistunut kesäkuussa 2000 ja sillä on katetut istumapaikat 2 250 katsojalle. Vuosina 2001–2002 rakennettiin lisäkatsomo, johon mahtuu 2 050 katsojaa. Stadionin katsomorakenteet on omistanut Kiinteistö Oy Länsi-Vantaan liikuntalaitokset vuodesta 2007 lähtien, kun sitä ennen stadion oli Metsäliiton omistuksessa. Stadionille valmistuva tekonurmi mahdollistaa stadionin lähes ympärivuotisen käytön.

Myyrmäen jalkapallostadion on PK-35 Vantaan ja TAFT:in kotikenttä, ja se on tärkeä harjoituspaikka vantaalaisille juniorijoukkueille. Lisäksi siellä harjoittelee mm. amerikkalaisen jalkapallon harrastajat.

Tapiolan jalkapallostadion

Tapiolan urheilupuiston yhteydessä toimii Tapiolan jalkapallostadion, joka avattu jo vuonna 1970. Nykyisin stadion on FC Hongan kotikenttä ja se vetää 4 100 katsojaa.

Urheilupuistoon on suunnitteilla toinen jalkapallostadion, joka sekin tulisi FC Hongan kentäksi. Uudelle stadionille on kaavailtu 22 500 henkilön katsomoa suurien tapahtumien järjestämiseksi sekä suljettavaa kattoa, joka mahdollistaisi pelit myös talvikaudella. Rakennushankkeella on kuitenkin hintaa, sillä arvioidut rakennuskustannukset olisi jopa 50 miljoonaa euroa. Yksityisrahoitusta hankkeelle ovat lupailleet liikemies Toivo Sukari sekä FC Hongan edustusjoukkuetoiminnan taustalla olevan osakeyhtiön pääomistajat Jouko Pakarinen ja Jouko Harjunpää. Vaikka stadion on Suomen olympiakomitean huippu-urheilun rakennushankkeiden listalla, on valtion tuki hankkeelle epävarmaa. Hanke onkin edelleen jäissä, ja on mahdollista, että se toteutetaan pienimuotoisempana, jolloin kustannusarvio olisi noin 22 miljoonaa euroa, mutta myös katsomot olisi huomattavasti pienemmät.